Protecție copii
O categorie aparte de sisteme de siguranță este cea dedicată protecției copiilor mici, de mare interes pentru părinți. Aceste accesorii și dispozitive sunt concepute pentru a preîntâmpina potențialele accidentări ale celor mici.

Pentru a evita prinderea degetelor copiilor la închiderea ușilor, ferestrelor sau sertarelor, amortizorul de ușă cu protecție pentru degete devine un accesoriu indispensabil, mai ales că se adaptează cu ușurință la toate tipurile de uși și ferestre. De asemenea, opritoarele de siguranță pentru balamale permit ținerea geamurilor întredeschise fără teama că geamul ar putea prinde accidental degetele copiilor.

Siguranțele pentru mobilă și sertare sunt și ele esențiale pentru protejarea copiilor, deoarece împiedică accesul acestora la produse periculoase (cum ar fi cuțitele, la bucătărie) sau fragile (bibelourile sau paharele din vitrine). Foarte periculos este accesul la prize, care poate duce la electrocutarea celor mici – pentru aceasta există capacele pentru priză, prevăzute cu o cheie specială de deblocare.

Fernand este conștient de importanța pe care o are necesitatea de a le oferi protecție copiilor, prin urmare dispozitivele propuse respectă cele mai înalte norme de siguranță și de calitate.

Protectie copii

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri