Modele de incuietori WC

Acest gen de încuietori de uși nu trebuie doar să blocheze ușa (pentru asigurarea intimității), ci trebuie să și anunțe celor din afară că incinta respectivă este ocupată sau liberă. Prin urmare, constructiv vorbim de două părți principale, plasate de-o parte și de alta a ușii.

Componenta interioară, care asigură blocarea, este un zăvor obișnuit de blocare, acționat prin buton rotativ. Componenta exterioară este, de fapt, un indicator bazat fie pe coduri de culoare (verde pentru „liber”, roșu pentru „ocupat”), fie pe cuvintele „liber” și „ocupat”. Alternanța între „liber” și „ocupat” se realizează prin intermediul unui ax legat de butonul rotativ interior.

În general, încuietorile pentru uși de WC sunt întâlnite în cadrul clădirilor de birouri, mall-urilor sau altor clădiri cu destinație comercială, dar există și variante pentru echiparea băilor din locuințele particulare.

Incuietori WC

Incuietori si zavoare

Zavor usa toaleta, inox - SP

809035
Produs disponibilÎn stoc
292,12 lei
Carcasă, contraplacă și buton realizate din oțel inoxidabil turnat. Bolț din oțel inoxidabil. Cu indicator liber/ocupat. Finisaj inox mat.
Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)